Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Velimed Tourism
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sejur Grecia Loutraki, 5 - 14 Aug, 25 Aug - 3 Sept
295 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Traseu: Cluj Napoca - Medias - Sibiu - Rm.Valcea -Vidin - Sofia - Salonic - Atena - Loutraki - Retur

Transferuri din:
-Deva (10 eur/dus-intors);
-Brasov (20 eur/dus intors);
-Targu Mures (15 eur/dus-intors);

SERVICII ASIGURATE:
- 8 nopti cazare cu mic dejun la Hotel 2* si 3* (camere cu 2 si 3 paturi, grup social propriu, TV si frigider)
2 nopti cazare + mic dejun pe traseu (la dus si la intors)
6 nopti cazare + mic dejun statiunea Loutraki
-  transport autocar clasificat standard international
-  vizita Manastirea Sf. Paraschiva
- vizita statiunea Litochoro de la poalele Muntelui Olimp, Canalul Corint

Optional:
- Teatrul antic de la Epidaur si Cetatea de la Nafplio cu posibilitatea de plaja si baie, 15 EUR/ pers. (transport + parcare autocar)
- vizita Patra: zona centrala si Catedrala Sf. Andrei, 20 EUR/pers. (transport + parcare autocar)
- Croaziera in  I. Egina pentru plaja si baie, 35 EUR/pers. (transport + parcare autocar + tichet feryy boat dus-intors) + vizita Atena ( Bulevardul Universitatii, Parlamentul - schimbarea garzii, Cartierul Plaka si Bazarul)
- cina, 10 EUR/pers./zi

Loutraki - statiune cocheta aflata in Golful Corint <Grecia>, avand un climat bland tot timpul anului. Plaja este acoperita de un pietris finisat de valurile marii dar care nu deranjeaza cu nimic turistul ci din contra ii se ofera un masaj natural gratuit. Langa faleza va puteti relaxa in Parcul Exotic, una din frumusetile statiunii sau puteti savura o cafea la Restaurantul Cascada situat la marginea statiunii. Pe langa magazinele si restaurantele traditionale, turistul poate vizita pentru o taxa simbolica cel mai mare casino din Europa.

***Nota Transferurile mai sus mentionate se vor face pentru minim 4 persoane.

In perioada sederii in statiunea Loutraki, conform normelor europene de transport, autocarul va stationa minim 24 ore. In pret nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice, plata mijloacelor de transport in comun si asigurarea medicala. Pretul este calculat pentru un grup de minim 40 de persoane. In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza. Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, dar care insa nu afecteaza cu nimic pretul si programul turistic. Nominalizarea exacta a hotelurilor se va face cu 10 zile inainte de plecare. Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare. Rezervarile si inscrierile se fac in baza unui acont de 30%. Agentia SC VELIMED SRL este asigurata la societatea de asigurare si reasigurare OMNIASIG SA, prin polita seria H nr. 24009 eliberata in data de 08.04.2016. ACTE NECESARE: buletin tip card sau pasaport valabil minim 6 luni, acordul parintilor legalizat la notar pentru persoanele minore, si cazier judiciar pentru persoana care ii insoteste.
Din Gura in Gura